Faunus nesten helt til topps i 4 års cupen

Både Batistini og Faunus var i aksjon i Drammen idag, men Faunus gikk av med “flink-gutt-prisen” idag. Litt før 0800 i dag morges var det bare å klatre opp på en nokså kvikk 4-åring med sprett i beina. Faunus var kvikk og syntes at det var skikkelig tøft å løpe ute med hingster og hopper på alle kanter. Det var noen spennende minutter også før start. Vel inne på banen var han nokså spent på førsten og måtte komme med et skikkelig bukk, men så gikk det bedre og bedre. Det var litt måpende vi tok imot karakterene – 9 på skritt, 8 på trav, 8,2 på galopp, 9 på ridbarhet og 9,2 på kapasitet. Totalt 85,75%. Det var helt uvirkelig, men utrolig morsomt.

Monica og Runes nyinnkjøpte 4-åring, Romanesca, kom til Norge for å delta i finalen og ble nr 4. Veldig fin hest, selv om hun var litt spent idag!

Batistini gikk 2. avd. i Breeder’s for 6-åringer litt senere på dagen – når de fleste hadde våknet! Batis hadde i alle fall våknet, og det var mange skremmende lyder der ute….. Mye hopp og sprett og litt skjening hit og dit, gjorde sitt til at vi ikke kunne sloss om seieren , men snarere være glade for at det holdt til bronse. 72% ble resultatet idag. MEN, bronse i Breeder’s er også bra. Slapp å ri i regnvær gjorde jeg også. Godt fornøyd med helgen.

Resultatene finner du her.

Norsk Breeders Trophy, dag 2

Flott 2. plass med Faunus i Stall-K's 4-årscup, samt 2. avdeling i Breeders for 6-åringer med Batistini. Monica's nye 4-åring Romanesca ble også vist i 4-årsklassen, og fikk en 4. plass.

21 Photos

Mette Ono Njøten © 2010 - hipportalen.no