Batistini kretsmester i dressur 2011 – og Faunus debuterte i ordinære klasser med tre seiere

13. og 14. august var det D-stevne med innlagt kretsmesterskap på Ellingsrud. En riktig god helg for meg og hestene. Batistini og jeg ble kretsmestere etter å ha vunnet MB:1 på lørdagen med 65% og MB:2 på søndagen med 70%. Vi slo nummer to med hele syv prosent sammenlagt. Foruten beskjedne pengepremier, heder og ære, vant vi et flott ulldekken.

Faunus debuterte i ordinære klasser, etter kun å ha gått et par unghestklasser hittil. Debuten lørdag gikk strålende med hestepasser Linn Krogh i LB:2, hvor de vant med 68%. Deretter gjentok Faunus og jeg suksessen med 68% og ny seier i LA:3. Søndagen blåste det endel, noe som gjorde at det var ekstra morsomt å løpe rundt ute – med det resultat at Linn hadde nok å gjøre i LB:3 med å unngå at han hoppet rundt i alle øvelsene. Hoppet seg ut av premielisten gjorde han i alle fall. Neste klasse, LA:5, red jeg, og på tross av at jeg også hadde hendene full med å holde ham på bakken gjennom lett vind og to premieutdelinger, red vi isammen 64% og en tredje seier for helgen. Slett ikke dårlig!


Linn og Faunus i LB:2:
Mette og Batistini:
Mette og Batistini:


Alle medaljevinnere i KM for senior. Fra venstre: Mette/Batistini, Marit/Dulac Tek og Martine/Don Little.

Mette Ono Njøten © 2010 - hipportalen.no