GULL i “Come Back”

Det var herlig å være tilbake på dressurbanen med Helios. Både han og jeg storkoste oss under Lag NM 3. og 4. september på Tanum. Særlig på lørdagen.
Vi red FEIs juniorprogram begge dager (MB) og oppnådde 68,8% på lørdag og 67,4% på søndagen, noe som holdt til en 3. og en 4. plass. Lørdag fløt det veldig fint og han gikk jevnt og villig. Søndag gikk han også bra, men en litt bløt bane (etter mengder med regnvær) gjorde at det føltes litt tyngre. MEN vi er “back in business” og det føles herlig å ha ham tilbake på konkurransebanen.

Og så ble det jo GULL. Storartet innsats fra alle på laget; to 1. plasser i MA til Stine Gøtesen og Maximillian, en 1. plass og en 2. plass til Grete Bergstrøm og Prada, og to bra ritt til 62-63% for Marit Bredesen og Dulac. Aldri har visst noe lag vunnet en så klar seier. Vi vant nemlig med 14%. Heia, Ellingsrud!!!

Jan Krogh’s bilder:

Anne Devold’s bilder:

Mette Ono Njøten © 2010 - hipportalen.no