Godt å være igang med 2012 sesongen

Helios og jeg startet 2012 sesongen med å ri på elitestevne på Lefdal i helgen, 4. go 5. februar. Lørdag red vi SB:1. Etter ett helt år uten klasser med piaff og passasje var det en milepæl. Heldigvis har opptreningen gjennom høsten og vinteren gitt resultater, og de vanskelige øvelsene fungerte bra inne på banen – selv med en spent hest som syntes at dommerne satt vel nærme og at tepper på bakken var i skumleste laget. 63,6% var helt akseptabelt og holdt til seier. Søndag red jeg Inter I og ble nr to, slått med 0,4% av Siv Morberg og Royal Olymp. Helios var mindre spent idag, men vi har mere å gå på. Noen småfeil ga et sluttresultat på 66,3%. Neste plan for sesongen er turne til Danmark (Holte) og Sverige (Åstorp) i mars. Da blir det Grand Prix! Vi gleder oss.


Mette Ono Njøten © 2010 - hipportalen.no