Venninner på tur til Hammarö, Sverige

Siv Morberg, Siri Skahjem og jeg dro til Hammarö på nasjonalt stevne 4.- 6. mai. Siv hadde med Petunia og Royal Olymp, mens Siri hadde med Confidence og jeg hadde med Helios. Siv gjorde det bra i “lille runden” med plasseringer på begge hestene. Siri og jeg red Inter I SB og Grand Prix. Det var høyt nivå i klassene. Helios og jeg endte på 15. plass med 63,7% i Inter I SB og et stykke bak i Grand Prix med 62,5%. Tatt i betrakning at både jeg og Helios hadde vært litt småsyke, var jeg godt fornøyd med resultatet. Siri slet litt med piaffen første dagen, men gjennomførte et bra program til over 60% i Grand Prix på søndagen. Hammarö er et veldig trivelig sted å ri stevne på, og vi var alle glade og fornøyde etter turen.

Mette Ono Njøten © 2010 - hipportalen.no