Det ble 5. plass i NM 2012

NM ble avholdt på Nes (Årnes) 9-12. august. Helios og jeg ble nr 5 sammenlagt, med to femteplasser og en fjerdeplass i konkurransene (Intermediaire II, Grand Prix og Grand Prix Kür). Medaljene gikk til Lillan Jepsen, Cathrine Rasmussen og Jonas Elvebakk. Det var dessverre bare 6 seniorer som stilte til start, men det var til gjengjeld høyt nivå og god ridning.

Helios har vært litt ut og inn av trening denne våren og sommeren, og var derfor ikke helt i toppform. Noen medalje var derfor aldri innenfor rekkevidde, men jeg var brukbart fornøyd med prestasjonen i Inter II ( selv om poengsummen bare ble 60,8%) og godt fornøyd med Grand Prix’en, hvor vi oppnådde 62,6%. I Grand Prix’en fungerte flere øvelser bedre enn tidligere, så en med en høst og vinter med god trening vil forhåpentligvis gi gode resultater neste sesong. Jeg gleder meg!

Før start

Stevnefri dag lørdag

Hviledag, lørdag

Mette Ono Njøten © 2010 - hipportalen.no