SØLV I LAG NM 2012

Lag NM 2012 ble arrangert på Ellingsrud – og det ble svært vellykket. Det aller meste sto oss bi under arrangementet. Været var bra, banene holdt seg fine, det var mye folk langs banen og på den nye tribunen. Det var i det hele tatt veldig god stemning. OG det var mange gode lag og velgående hester. Tanums førstelag var uslåelige med Aleksandra Andresen, Catharina Lorentzen Lund, Pernille Markussen og Anniken Hals. Ungjentene vant det meste og lå langt foran allerede etter første dagen. Den største spenningen for Ellingsruds første lag (som besto av Stine Gøtesen, Hege Jønni, Jeanne von Barner og jeg) var om vi kom til å slå Skedsmos lag eller ikke. Etter første dag, lå vi hårfint foran Skedsmo (Gunn Skovholt, Ellen Birgitte Farbrot, Grete Bergstrøm og Maria Jacobsen). Søndagen ble ekstra spennende idet Hege og Jeanne ikke helt fikk det til å stemme, og derfor fikk litt færre poeng enn ønsket. På tross av at Helios leverte solide prosenter begge dagene, måtte Stine og Worsteiner ri til 69,1% i Middels A’en. Det så vanskelig ut, men Stine er god under press og tok sølvet i havn, til stor glede for klubben og resten av laget. Ellingsruds andre lag endte på en 9. plass. Her red Anne Devold, Rebecca Jønsberg, Monica Engebretsen og Marit Bredesen.

Mette Ono Njøten © 2010 - hipportalen.no