Tjenester

Jeg kan tilby rideundervisning – enkelt timer, sporadisk, ukentlig eller helgekurs. Jeg kan også tilby ridning av din hest. Jeg underviser i stor grad på Ellingsrud Ridesenter, hvor jeg underviser tilreisende ryttere og ryttere som har hest på stedet. Jeg underviser også på Stall Seierstad ved Hellerudsletta og Stall Flatner på Gjerdrum. Jeg har elever på alle nivåer, fra LC opp til Intermediare I.

Jeg ser det som min oppgave å utvikle ryttere, som senere kan utdanne gode og velridde hester. Jeg legger stor vekt på takt, ettergivenhet og løsgjorthet – og er av den oppfatning av det tar tid å utvikle både en god rytter og en god hest. Jeg mener videre at alle ryttere har mye å lære på den hesten de har, og at løsningen ikke nødvendigvis er å kjøpe ny og bedre hest dersom utviklingen går litt trådt. Alle hester og alle ryttere kan utvikle seg positivt med målrettet trening.

Jeg forhandler også dressursadler for Equipe i Norge. Equipe selger italienske kvalitetssadler som er spesialtilpasset hest og rytter. Ta kontakt dersom du er interessert i å prøve og eventuelt få utformet og bestilt en Equipe sadel. Se bilder og mer informasjon på equipe.se.

Ta kontakt med meg på telefon eller e-post om du er interessert i å benytte mine tjenester.


Mette Ono Njøten © 2010 - hipportalen.no