Elever

Jeg har elever på alle nivåer – fra LC til Intermediare I/Intermediare II. En del av mine elever rir jevnlig konkurranser. Andre rir mer på hobby-basis. Jeg underviser vanligvis 20-25 timer i uka.

Her er en presentasjon av noen av mine elever:

Tove Skjeldal

Tove K. Skjeldal har ridd for meg i flere år. Hun rir hesten Mister III, som er en dansk vallak etter Michellino. Tove og Mister har i løpet av sesongen 2009/2010 etablert seg på lille runde nivå, med gode resultater, og de ble tatt ut til å representere Norge under Norway Grand Prix/CDI3* i Drammen i juni 2010. Tove og Mister har kapasitet til å komme ut i Grand Prix-klassene.

1 Photos


Erik Sommer

Erik Sommer har også ridd for meg i flere år. Faktisk helt siden han kjøpte sin hest, Hatchet, som 4-åring. Erik og Hatchet har gjort det bra opp igjennom unghestklassene, og har nå etablert seg på lille runde nivå, og har flere gode resultater i både St.George og Intermediare I. Erik og Hatchet har kapasitet til å komme ut i Grand Prix-klassene.

3 Photos


Gerd Rognerud

Gerd Rognerud og jeg har hatt et samarbeid gjennom flere hester, over flere år. Hennes nåværende hest, Bellezza, kjøpte Gerd via meg og Rose Mathisen i Sverige. Gerd kjøpte Bellezza som 4-åring. Gerd har gjort alt med Bellezza selv, og startet nylig Lett A og Middels B i Sverige med gode resultater.

2 Photos


Monica Engebretsen

Monica Engebretsen har ridd for meg siden jeg begynte å undervise på Seierstad for noen år siden. Monica har flere hester – og har nylig kjøpt seg en flott unghest i Danmark – men det er hesten Laulunden’s Wesley hun rir for meg. Monica og Wesley rir på MB-nivå og har flere gode plasseringer og seire.

5 Photos


Cecilie Pedersen

Cecilie Pedersen er min elev, hestepasser og gode hjelper. Cecilie rir på Lett A/Middels B nivå og har i bl.a. startet min hest Helios i MB, Brandy i LA og Fandango i Stall K’s 4-års cup. Cecilie kjøpte i våren 2010 sin første hest, Foxton – en flott skimmel vallak etter Figaro R. Foxton er født i 2008 i Sverige.

2 Photos


Mette Ono Njøten © 2010 - hipportalen.no